Preskočiť na hlavný obsah

Syrovo - šunkové slimáčiky

 Priznám sa, piekla som. Po tak strašne dlhej dobe a je to skvelý pocit. Rozhodla som sa teda, že Vám to zdokumentujem. Pripravila som si pizzové slimáčiky. 
 Budeme potrebovať: - lístkové cesto (ja som pužila bezlepkové)
- syrokrém               
- kečup                     
-syr                          
-šunka                     
-vajce                      
   Cesto si rozvaľkáme a potrieme ho syrokrémom a kečupom. Poukladáme naň šunku a nastrúhame syr. Potom cesto zrolujeme a nakrájame. Slimáčiky potrieme rozšľahaným žĺtkom do ktorého môžte pridať cesnak, prípadne ich dochutiť podľa vlastnej chuti (posypať ich oreganom, sezamom alebo semienkami)  Potom už len pečieme na 200 stupňov približne 15 minút. Dobrú chuť!

 



Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Ski Zábava Hruštín

Zatiaľ čo východniari si užívajú jarné prázdniny, my na strednom Slovensku už naplno zarezávame do školy. Topí sa sneh a dni sa predlžujú - prichádza jar. Ja som si tie moje jarné prázdniny takisto užila do sýtosti na lyžovačke v Hruštíne. Ak sa chcete dozvedieť viac čítajte ďalej. V jeden pochmúrny a zamračený deň, v stredu sme sa pobalili a vybrali sme sa na  Oravu do Hruštína, konkrétne do lyžiarskeho strediska Ski Zábava. Toto malé oravské stredisko si ma získalo hneď po príchode. Nádherné prostredie v srdci prírody s novopostaveným hotelom a drevenicami si získa každého z nás. Nemôžme zabudnúť ani na Kolibu u Kuba, ktorá nám počas celej lyžovačky ponúkala skvelú kuchyňu tradičných aj menej tradičných slovenských jedál. Len čo sme zaparkovali vrhli sme sa na svah. Vyšlo Slnko a my sme sa nemohli dočkať prvých oblúkov na prírodnom snehu. K dispozícii sme mali jeden dvojkotvový vlek a taktiež  pomalší vlek vhodný pre menšie deti a začiatočníkov. Na vrchu na Nás ča...